Zapisz się do newslettera

Opinie pochodzą z ankiet wypełnianych przez uczestników na koniec szkolenia.

4.78 / 5

2018-02-07 Dotyczy szkolenia "Zapytania SQL w bazach danych Microsoft SQL Server".

Profesjonalny trener, dużo materiału, sporo przykładów praktycznych, zdecydowanie polecam!
Mateusz Dygas Dynamics NAV Consultant/Developer w ALNA BUSINESS SOLUTIONS SP. Z O.O.

4.71 / 5

2018-02-07 Dotyczy szkolenia "Zapytania SQL w bazach danych Microsoft SQL Server".

Fajne szkolenie, spoko prowadzący, serdecznie polecam.
Mateusz Kowalczyk Starszy specjalista do spraw wsparcia systemów logistycznych w CAOLIN Sp. z o.o.

4.57 / 5

2018-02-07 Dotyczy szkolenia "Zapytania SQL w bazach danych Microsoft SQL Server".

Bardzo ciekawe i przydatne szkolenie dla osob zamierzajacych zaczac prace w jezyku ms sql. Polecam!
Rafał Szreder Analityk Finansowy w LOCONI INTERMODAL S.A.

4.78 / 5

2018-02-07 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Super szkolenie. Serdecznie polecam!
Marcin Puto Business Support Analyst w Jones Lang LaSalle Sp. z o.o.

5.0 / 5

2018-02-06 Dotyczy szkolenia "Wprowadzenie do JEE".

Szkolenie krótkie, lecz intensywne. Ogromna wiedza trenera i umiejętność przekazania jej innym uczestnikom.
Michał Wikiera Student w Urząd m. st. Warszawy

4.78 / 5

2018-02-02 Dotyczy szkolenia "O hurtowniach danych ludzkim głosem – Budujemy hurtownię w środowisku Oracle".

Szkolenie ciekawe, prowadzący ma dużą wiedzę, polecam.
Joanna Mitłaszewska Konsultant IT w CGI Information Systems and Management Consultants (POLSKA) Sp. z o.o.

4.57 / 5

2018-02-02 Dotyczy szkolenia "O hurtowniach danych ludzkim głosem – Budujemy hurtownię w środowisku Oracle".

Szkolenie o hurtowniach oceniam wysoko. Dużo materiału i trener pokazujący "sztuczki" przydatne w życiu. Sprawne wyjaśnianie tematów na przykładach. Ogólnie polecam.
Marek Kaniewski ekspert w Bank Gospodarstwa Krajowego

4.92 / 5

2018-02-02 Dotyczy szkolenia "O hurtowniach danych ludzkim głosem – Budujemy hurtownię w środowisku Oracle".

Bardzo fajne szkolenie. Same konkrety w pigułce. Polecam.
Dariusz Poziarski Analityk/developer w Accenture Services Sp. z.o.o

4.71 / 5

2018-01-26 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Duża dawka wiedzy. Szkolenie trafione w to czego szukałem.
Jakub Zalewski SAP developer w EDUBROKER Sp. z o.o.

4.57 / 5

2018-01-26 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku C#".

Szkolenie kompletne. Prowadzący z doświadczeniem praktycznym, wie co mówi:)
Mariusz Pudlik nie dotyczy w OSOBA PRYWATNA

4.57 / 5

2018-01-26 Dotyczy szkolenia "Oracle 11g: Tuning SQL - Warsztaty zgodne ze szkoleniem autoryzowanym".

W końcu wiedza, którą przynajmniej częściowo będzie można wykorzystać w praktyce (jak dbaadmin pozwoli :) ), a nie jedynie kolejne szkolenie dla następnego certyfikatu do teczki. Trener na równi wyluzowany co profesjonalny. Zdecydowanie polecam.
Jędrzej Zwierzykowski Solutions Developer w Acxiom Global Service Center Polska Sp. z o.o.

4.92 / 5

2018-01-26 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku C#".

Szkolenie przeprowadzone bardzo profesjonalnie, mała grupa do szkolenia. Prowadzący posiadał bardzo dużą wiedzę i znał odpowiedź na każde pytanie. Polecam :)
Mateusz Glinka programista w MG SOFTWARE Mateusz Glinka

4.21 / 5

2018-01-26 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku C#".

Szkolenie bardzo dobrze nawiązuje do przedstawionego wcześniej programu, Prowadzący ma dużą wiedzę na temat tego języka programowania. Jedyny minus, to chyba za duża ilość materiału jak na tyle dni.
Miłosz Szkudlarz Specjalista Ds. Aplikacji IT w Synthos S.A.

4.78 / 5

2018-01-26 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku C#".

Bardzo dobre i świetnie prowadzone szkolenie dla tych co dopiero zaczynają i tych, którzy mają już podstawową wiedzę w zakresie programowania w C# i chcą ją uzupełnić / rozbudować / ugruntować.
Łukasz Wieprzkowicz Specjalista ds. Rozwoju Aplikacji w PROVIDENT POLSKA SA

4.78 / 5

2018-01-24 Dotyczy szkolenia "Oracle 11g: Tuning SQL - Warsztaty zgodne ze szkoleniem autoryzowanym".

szkolenie z zakresu tuningu to zawsze trudne wyzwanie więc tym bardziej gratulacje dla prowadzącego
Przemysław Pozorski programista w Acxiom Global Service Center Polska Sp. z o.o.

4.71 / 5

2018-01-24 Dotyczy szkolenia "Oracle 11g: Tuning SQL - Warsztaty zgodne ze szkoleniem autoryzowanym".

Bardzo dobre szkolenie. Duzo ciekawcyh informacji przedstawionych w przystepny sposob.Prowadzacy dal rade.
Marcin Urbanek Senior Solution Developer w Acxiom Global Service Center Polska Sp. z o.o.

4.71 / 5

2018-01-24 Dotyczy szkolenia "Oracle 11g: Tuning SQL - Warsztaty zgodne ze szkoleniem autoryzowanym".

Ciekawie przedstawione zagadnienie tuningu bazy danych Oracle.
Paweł Bosek Solution Developer w Acxiom Global Service Center Polska Sp. z o.o.

5.0 / 5

2018-01-19 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Polecam, kurs prowadzony na bardzo wysokim poziomie, trener posiada ogromna wiedze i potrafi przekazac ja dalej, co jest dla mnie najwazniejsze.
Michał Wikiera Student w Urząd Pracy m.st. Warszawy

5.0 / 5

2018-01-19 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Profesjonalnie prowadzone szkolenie, jestem bardzo zadowolony z udziału i zdobytej wiedzy, którą będę wykorzystywał w swojej pracy.
Robert Kozdrój developer w KADE Dawid Kręcisz

4.92 / 5

2018-01-19 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Polecam szkolenie dla osób, które w tak naprawdę bardzo szybki i przyjemny sposób chcą poznać tajniki JAVY od podstaw do zakresu średnio-zaawansowanego :)
Przemysław Ostolski Specjalista ds. Infrastruktury Przydroznej w Kapsch Telematic Services Sp. z o.o.

5.0 / 5

2018-01-19 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Szkolenie przeprowadzone niesamowicie profesjonalnie z humorystycznymi akcentami. Wiedza przekazana profesjonalnie, wszystkie niejasności wytłumaczone, program szkolenia bardzo dobrze przemyślany. Prowadzący tłumaczy idealnie - zanim problem zdążył się pojawić, od razu został rozwiązany. Polecam szkolenie równie bardzo dla początkujących jak i osób które chciały by uporządkować swoja wiedzę :)
Adam Nowakowski Junior Web Develeoper w Instytut Lotnictwa

5.0 / 5

2018-01-12 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Temat dokładnie i rzetelnie przedstawiony. Trener odpowiadał na każde indywidualne pytanie uczestnika dotyczące tematyki szkolenia. Do tego duży + za humor :)
Michał Larysz Starszy Specjalista ds. Wsparcia Technicznego w Advicom Spółka z o.o.

4.57 / 5

2018-01-12 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Pełen profesjonalizm !!!
Mateusz Femiak programista w Advicom Spółka z o.o.

4.5 / 5

2018-01-12 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Bardzo dobre szkolenie. Intensywne, dobrze wypełnione treścią, w dobrym tempie. Bardzo dobry instruktor.
Wiesław Wolanin Architekt Systemowy w Advicom Spółka z o.o.

5.0 / 5

2018-01-10 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Przydatna wiedza, fajna atmosfera. Polecam!
Angelika Rudzka prezes w SmARt Consulting Angelika Rudzka

5.0 / 5

2017-12-22 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Szkolenie prowadzone w sposób ciekawy i klarowny. Prowadzący ma bardzo dużą wiedzę, więc na każde dodatkowe pytanie odpowiada bezproblemowo (nie ma spychologii jak często bywa u prowadzących na szkoleniach).
Oliwia Jakobsche specjalista ds. projektów informatycznych w Lidl Polska Sp. z o.o.

4.85 / 5

2017-12-22 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Polecam, szkolenie prowadzone przez osobę z dużą wiedzą techniczną, w dobrym tempie, z wiedzą jakie funkcje najczęściej stosuje się w codziennej pracy.
Marcin Łochowicz IT w Exence SA

5.0 / 5

2017-12-22 Dotyczy szkolenia "Przygotowanie do Egzaminu Oracle OCA SQL i PL/SQL. Część pierwsza, zakres SQL".

Naprawdę mogę polecić - kompetencje trenera niepodważalne, a szkolenie odbywa się w fajnej atmosferze.
Łukasz Wójcik Inżynier w Nokia Solutions and Networks Sp. z o.o.

4.78 / 5

2017-12-22 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Szkolenie super! Prowadzacy swietnie przygotowany merytorycznie, bardzo komunikatywny i pomocny.
Jakub Gil Analityk w Towarzystwo Ubezpieczeń na Życie Europa SA

5.0 / 5

2017-12-22 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Szkolenie bardzo profesjonalne, prowadzący - Rafał - osoba o ogromnej wiedzy z umiejętnością jej wydajnego przekazania w sposób interesujący i zrozumiały dla uczestnika
Mateusz Tabor IT w Exence SA

5.0 / 5

2017-12-22 Dotyczy szkolenia "JavaScript + Debugowanie + Optymalizacja".

Prowadzący w sposób ciekawy przedstawił temat i udało mi się usystematyzować kilka tematów, materiały były dobrze przygotowane. Ogólnie jestem zadowolony ze szkolenia.
Marek Prasoł Administrator systemu CMS w Enea Centrum Sp. z o.o.

4.92 / 5

2017-12-22 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Szkolenie prowadzone w miłej atmosferze. Bardzo dobry trener, posiadający fachową wiedzę z zakresu tematyki, której dotyczyło szkolenie, w przystępny sposób przekazujący tę wiedzę kursantom, otwarty na pytania, również te z tematyki wykraczającej poza zakres tematyczny szkolenia.
Kamil Stasiak Samodzielny Specjalista w Państwowy Fundusz Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych

4.92 / 5

2017-12-15 Dotyczy szkolenia "Oracle 11g: Tuning SQL - Warsztaty zgodne ze szkoleniem autoryzowanym".

Bez problemu mogę polecić to szkolenie wszystkim którzy chcą poszerzyć swoją wiedzę z zakresu optymalizacji SQL. Prowadzący w fajny sposób prowadzi zajęcia, ciekawie, dużo przykładów które pomagają w zapamiętaniu poruszanych tematów.
Piotr Kędzior Starszy Programista w Asseco Poland S.A.

4.5 / 5

2017-12-13 Dotyczy szkolenia "Oracle 11g: Tuning SQL - Warsztaty zgodne ze szkoleniem autoryzowanym".

Fajny materiał, dużo wiedzy - polecę innym. Pomogło by mi na początku projektu.
Piotr Bartysiak Manager w Accenture Services Sp. z.o.o

4.78 / 5

2017-12-13 Dotyczy szkolenia "Oracle 11g: Tuning SQL - Warsztaty zgodne ze szkoleniem autoryzowanym".

Świetny trener
Kinga Szczepańska Business Analyst w Warsaw Mathematical Institute Sp. z o.o.

4.92 / 5

2017-12-13 Dotyczy szkolenia "SQL dla średnio zaawansowanych".

Polecam, szkolenie było przeprowadzone na wysokim poziomie merytorycznym, prowadzący był świetnie przygotowany i potrafił odpowiedzieć na każde pytanie. Ponadto dużo dobrych praktyk i wiedzy praktycznej.
Maciej Jaruga Implementation Consultant w Ortec Sp. z o.o.

4.64 / 5

2017-12-13 Dotyczy szkolenia "SQL dla średnio zaawansowanych".

szkolenie bogate w przykłady, kompetentny trener
Ilona Samuś SPECJALISTA DS. SPRAWOZDAWCZOŚCI w NEST BANK SA

4.92 / 5

2017-12-12 Dotyczy szkolenia "Programowanie powłoki w BASH i AWK ".

Duza wiedza praktyczna szkolacego. Jednym solowem super
Krzysztof Rozmierski Specjalista w Bank Spółdzielczy w Nidzicy

4.35 / 5

2017-12-08 Dotyczy szkolenia "Podstawy SQL i PL/SQL".

Solidnie. zgodnie z zakontraktowanym materiałem. Polecam
Diana Skotnicka-Dubowska Menedżer Finansów i KOntrolingu w Orange Szkolenia Sp. z o.o.

4.78 / 5

2017-12-08 Dotyczy szkolenia "Podstawy SQL i PL/SQL".

Bardzo kompetentnie i sprawnie. Polecam.
Wojciech Damer St. Spec. d/s Pomiarów w NetWorks! Sp. z o.o.

4.5 / 5

2017-12-08 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku C#".

Mogę polecić z czystym sumieniem!
Sebastian Drożyński Sam spec w UNIQA Towarzystwo Ubezpieczeń SA

4.5 / 5

2017-12-08 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych PostgreSQL z elementami HA, optymalizacji i replikacji".

Ogólnie dobrze, prowadzący Andrzej Klusiewicz to wybitny specjalista w swojej dziedzinie. Polecam.
Radosław Szczygieł specjalista IT w Instytut Meteorologii i Gospodarki Wodnej PIB

4.78 / 5

2017-12-08 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku C#".

Profesjonalny i miły trener.
Michał Sokołowski Ekspert ds. Zapewnienia Jakości i Testowania Aplikacji w PROVIDENT POLSKA SA

4.78 / 5

2017-12-07 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych PostgreSQL z elementami HA, optymalizacji i replikacji".

Jest OK, sporo się dowiedziałem. Trzeba znać podstawy Linuxa oraz SQL
Łukasz Socha główny specjalista w Urząd Miasta Krakowa

4.57 / 5

2017-12-07 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych PostgreSQL z elementami HA, optymalizacji i replikacji".

Szkolenie git malina.
Mateusz Henicz DB administrator w Tieto Czech s.r.o.

4.64 / 5

2017-12-06 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Bardzo dziękuję za świetne szkolenie. Z przyjemnością skorzystam z Państwa usług w przyszłości.
Paweł Sałasiński Gł. Specjalista w Getin Noble Bank SA

4.85 / 5

2017-12-06 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Kurs godny polecenia.
Jacek Kordula Ekspert w NetWorks! Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-12-06 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Bardzo dobra jakość zajęć, duża ilość ćwiczeń praktycznych, indywidualne podejście, zrozumiałe tłumaczenie zagadnień. Polecam.
Małgorzata Balasińska e-commerce senior specialist w CAOLIN Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-12-06 Dotyczy szkolenia "Administracja systemem Linux I".

Dobrze przeprowadzone szkolenie z perspektywy mojego wieloletniego doświadczenia z administracją Linuxa. Szczerze polecam początkującym!
Paweł Klewar Senior Implementation Consultant w AzimuthIT Sp. z o.o. Sp.k.

5.0 / 5

2017-12-01 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Szkolenie na merytorycznie wysokim poziomie (zgodne z oczekiwaniami) ;)
Aleksander Chowaniec STARSZY INFORMATYK w Narodowy Fundusz Zdrowia Podkarpacki Oddział Wojewódzki z siedzibą w Rzeszowie

5.0 / 5

2017-12-01 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

świetne szkolenie, polecam!
Barbara Skrzypek support engineer w Luxoft Poland Sp. z o.o.

4.85 / 5

2017-12-01 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Zajebiste szkolenie, polecam. Nauka w c**j ! (** - część ocenzurowana z oczywistych powodów :) )
Krystian Szatkiewicz Młodszy Programista (SQL, Java + Spring, JS + Ext.js) w Asseco Poland S.A.

4.92 / 5

2017-12-01 Dotyczy szkolenia "Programowanie w JavaScript, jQuery i AngularJS".

Prowadzący bardzo elastycznie dostosowuje tempo szkolenia do umiejętności grupy. W naszej grupie wszyscy reprezentowali dość wysoki poziom wiedzy, więc mogliśmy dowiedzieć się więcej niż to było zaplanowane w programie szkolenia. Prowadzący bardzo dzielnie radził sobie z odpowiedziami na nieszablonowe pytania. Jeśli czegoś nie wiedział od razu, to starał się znaleźć odpowiedź i odpowiedzieć w późniejszym terminie. Bardzo cenne też były informacje, które prowadzący wyniósł ze swojego doświadczenia projektowego.
Michał Sierakowski Senior Technical Consultant w Sas Institute Sp. z o.o.

4.85 / 5

2017-12-01 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Polecam
Piotr Skowron IT System Engineer w Cersanit S.A.

5.0 / 5

2017-12-01 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Bardzo fajne szkolenie. Polecam.
Dominik Zurek Java programer w Luxoft Poland Sp. z o.o.

4.42 / 5

2017-11-30 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle II".

Bardzo dobra wiedza trenera.
Tomasz Kopcych Administrator Systemów w Korporacja Ubezpieczeń Kredytów Eksportowych Spółka Akcyjna

5.0 / 5

2017-11-30 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Było super :)
Joanna Torz Starszy programista w Aptitude Software (Poland) Sp. z o.o.

4.28 / 5

2017-11-30 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle II".

polecam szkolenia w firmie JSystems.
Zdzisław Rułka Kierownik IT w ŚRUBENA UNIA S.A.

4.64 / 5

2017-11-30 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle II".

Wysoki poziom szkolenia, doświadczony wykładowca.
Marek Mikanowicz Z-ca Dyrektora Wydzialu Administracyjnego w Gmina Piła

4.78 / 5

2017-11-24 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Prowadzący szkolenie posiada ogromną wiedzę na temat baz danych Oracle
Daniel Okoń Specjalista ds. utrzymania aplikacji w Nest Bank S.A.

4.85 / 5

2017-11-24 Dotyczy szkolenia "Programowanie w PL/SQL".

Świetne szkolenie, profesjonalizm w każdym calu.
Wojciech Rogman Analityk IT w Bank Zachodni WBK S.A.

5.0 / 5

2017-11-24 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Merytorycznie, w tempo, materiał rozszerzony o zainteresowania uczestników
Ksawery Karwacki Senior Developer w Aptitude Software (Poland) Sp. z o.o.

3.92 / 5

2017-11-24 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Super pod wzgledem trenera
Kinga Szczepańska Business Analyst w Warsaw Mathematical Institute Sp. z o.o.

4.78 / 5

2017-11-24 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Polecam szkolenie.
Marcin Kędzierski programista baz danych w GetBack SA

4.71 / 5

2017-11-24 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Kurs pozwolił mi na usystematyzowanie wiedzy z zakresu programowania w Javie.
Jakub Roguski - w OSOBA PRYWATNA

5.0 / 5

2017-11-22 Dotyczy szkolenia "JavaScript + Debugowanie + Optymalizacja".

Wielki plus dla prowadzącego kurs za posiadaną wiedzę.
Dawid Masajada Młodszy referent ds. informatycznych w Uniwersytet Jagielloński

4.64 / 5

2017-11-22 Dotyczy szkolenia "Tuning baz danych i SQL w PostgreSQL".

Bardzo merytoryczne szkolenie przepelnione cwiczeniami, aby na wlasnej skorze przekonac sie o dzialaniu roznych mechanizmow postgreSQL
Marcin Mietelski Ekspert IT w ULTIMO S.A.

5.0 / 5

2017-11-17 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle".

Dużo wiedzy ponad programowej, jestem zadowolony.
Michał Tokarz Administrator SI w

4.78 / 5

2017-11-17 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle".

Polecam - szkolenie przeprowadzone fachowo, duża ilość praktycznych informacji
Bogusław Michalik informatyk w SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. HENRYKA KLIMONTOWICZA W GORLICACH

4.5 / 5

2017-11-17 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle".

Przygotowanie prowadzącego do szkolenia świetne, bardzo dobrze przekazany materiał. Żadna chwila szkolenia nie była stracona.
Marcin Sokół Administrator Systemów Wewnętrznych w NASK SA

4.85 / 5

2017-11-17 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle".

Adam Plinzner bardzo fajnie przekazuje informacje. Czytelnie i wyczerpująco. Serdecznie polecam.
Mateusz Kurnyta Administartor sieci i baz danych w EKO-OKNA S.A.

4.85 / 5

2017-11-17 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle".

Bardzo pozytywnie oceniam udział w szkoleniu. Prowadzący z dużą wiedzą oraz doświadczeniem praktycznym. Dużo przykładów i dobrych praktyk z codziennej administracji bazami danych.
Marek Mikanowicz Zca Dyr. Admin. w Gmina Piła

4.57 / 5

2017-11-17 Dotyczy szkolenia "Python poziom średni".

Dużą ilością przykładów oraz dobrze sformułowany program szkolenia.
Krystian Gromny Specjalista ds. Nadzoru sieci w P4 Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-11-15 Dotyczy szkolenia "Zaawansowane programowanie w PL/SQL".

Szkolenie prowadzone profesjonalnie. Prowadzący wykazał się zdolnościami pedagogicznymi i dużą wiedzą. Znał odpowiedź na każde pytanie.
Mirosław Koprowski Samodzielny Specjalista obsługi HD w Towarzystwo Ubezpieczeń EUROPA SA

5.0 / 5

2017-11-15 Dotyczy szkolenia "Zaawansowane programowanie w PL/SQL".

Z czystym sumieniem polecam szkolenie :-)
Rafał Kuzar Samodzielny Analityk Programista w Towarzystwo Ubezpieczeń EUROPA SA

4.57 / 5

2017-11-14 Dotyczy szkolenia "Microsoft Excel - poziom średnio zaawansowany".

Polecam trenera Urszula Mróz!
Marcin Kowalczyk specjalista w NEST BANK SA

4.92 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Polecam
Piotr Żukiewicz Junior Developer w Aptitude Software (Poland) Sp. z o.o.

4.35 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Prowadzący odpowiadał na pytania podczas szkolenia i chciał wyjaśnić temat kursantom. Był rzetelnie przygotowany z tematów poruszanych na szkoleniu.
Karol Kontny Projektant / Programista w Aptitude Software (Poland) Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Podstawy SQL i PL/SQL".

Szkolenie bardzo profesjonalne, szeroki zasob wiedzy, mala ilosc osob w grupie, doswiadczony prowadzacy.
Marzena Golczyńska-Rydz mlodszy programista w Nexio Management Sp. z o.o.

4.64 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Podstawy SQL i PL/SQL".

ŚWIETNE SZKOLENIE - POLECAM!!!!
Rafał Bieniasz KIEROWNIK w NEST BANK SA

4.92 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Przystępny sposób prowadzenia, polecam.
Łukasz Lebiedź Projektant-programista w Aptitude Software (Poland) Sp. z o.o.

4.85 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych PostgreSQL z elementami HA, optymalizacji i replikacji".

Swietny przekaz, wysoki poziom kompetencji, praktyczne ujecie, a przy tym pasja!!! Brawo!!
Katarzyna Warczak IT Specialist, Database Operations w GSK Services Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Polecam firmę
Robert Papierowski Architekt oprogramowania w Aptitude Software (Poland) Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Podstawy SQL i PL/SQL".

Rzeczowo i fachowo...
Jarosław Zbrojski administrator w NEST BANK SA

4.57 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Prowadzenie szkolenia oraz zakres materiału bardzo dobre. Prowadzący komunikatywny, rozszerzał materiał kiedy było to potrzebne.
Roman Kurc senior developer w Aptitude Software (Poland) Sp. z o.o.

4.64 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Podstawy SQL i PL/SQL".

Bardzo dobrze szkolenie dla zaczynających przygodę z SQL i PL/SQL!
Jan Hermanowicz St. Spc. d/s Monitoringu i Paszportyzacji w EduBroker Sp. z o.o.

4.85 / 5

2017-11-09 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych PostgreSQL z elementami HA, optymalizacji i replikacji".

Szkolenie było bardzo spójne, materiały przystępne a prowadzący bardzo kompetentny. Duży nacisk na praktykę co jest sporym plusem.
Fryderyk Król Service Lead, Database Hosting w GSK Services Sp. z o.o.

4.85 / 5

2017-11-09 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych PostgreSQL z elementami HA, optymalizacji i replikacji".

swietnie prowadzone szkolenie. super przygotowany prowadzacy. polecam
Piotr Skrzypek SQL service Manager w GSK Services Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-11-09 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Profesjonalne szkolenie i bardzo kompetentni wykładowcy
Radosław Mokrzecki starszy specjalista w EDUBROKER Sp. z o.o.

4.57 / 5

2017-11-08 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Szybko, sprawnie i na temat. Dostałem to, czego oczekiwałem od szkolenia. Zakres omówiony w 100% w przystępnej formie.
Piotr Jabłoński Analityk .NET w Centrum Elektronicznych Usług Płatniczych ESERVICE Sp. z o.o.

4.78 / 5

2017-11-08 Dotyczy szkolenia "Zapytania SQL w bazach danych Microsoft SQL Server".

Wszystko OK. Polecam
Piotr Skuba w Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego

5.0 / 5

2017-11-08 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Szkolenie profesjonalne, właściwe przekazanie swojej wiedzy przez prowadzącego. Polecam
Michał Wikiera - w

4.0 / 5

2017-11-08 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Szkolenie bardzo użyteczne, duży zakres wiedzy dotyczącej SQL (nie tylko samego Oracle). Jedne z niewielu szkoleń dedykowanych Oracle SQL na rynku.
Łukasz Bielawski Analityk Łańcucha Dostaw dla regionu CEE w UPC Polska Sp. z o.o.

4.42 / 5

2017-11-08 Dotyczy szkolenia "Administracja systemem Linux I".

Zgodnie z oczekiwaniami
Maciej Chuchla kierownik dzialu oprogramowania w POSTER Zakład Automatyzacji spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.

4.5 / 5

2017-11-08 Dotyczy szkolenia "Administracja systemem Linux I".

Szkolenie z linuxa mozna smialo polecic. Prowadzacy wie co robi, konkretne problemy - konkretne rozwiazania.
Błażej Dusik Spec. IT w P4 Sp. z o.o.

3.92 / 5

2017-10-31 Dotyczy szkolenia "Kompleksowe wprowadzenie do Big Data".

Pozdrawiam Michała Kowalika, polecam jako wykładowcę ;) Elastyczne podejście, zaangażowany...
Michał Marciniak Project Manager, DataScience w Polskie Sieci Elektroenergetyczne SA

5.0 / 5

2017-10-27 Dotyczy szkolenia "Spring MVC i Hibernate - tworzenie aplikacji".

Świetne szkolenie, dużo wiedzy w tym praktycznej przekazanej w bardzo przystępny sposób. Prowadzący ze swoim "user friendly" podejściem potrafi nauczyć każdego i wszystkiego. Zdecydowanie polecam. Ja tu wrócę.
Piotr Laska w Urząd Pracy m.st. Warszawy

4.78 / 5

2017-10-27 Dotyczy szkolenia "Spring MVC i Hibernate - tworzenie aplikacji".

Polecam
Krzysztof Gąsior BI Senior Developer w Capgemini Polska Sp. z.o.o

5.0 / 5

2017-10-27 Dotyczy szkolenia "Spring MVC i Hibernate - tworzenie aplikacji".

Szkolenie przeprowadzone perfekcyjnie.Prowadzący z umiejętnością przekazywania wiedzy.
Damian Lis Starszy Programista w ista Shared Services Polska Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-10-27 Dotyczy szkolenia "Spring MVC i Hibernate - tworzenie aplikacji".

Szkolenie prowadzone na wysokim poziomie, w prosty, przystępny sposób. Mogę w pełni polecić, zarówno szkolenie jak i prowadzącego.
Tomasz Turczyński Java Developer w

4.64 / 5

2017-10-27 Dotyczy szkolenia "Spring MVC i Hibernate - tworzenie aplikacji".

Szkolenie otwarte a możliwość docięcia na miarę - możliwość dostosowania do poziomu i zainteresowań grupy na miejscu. Praktyczna wiedza i fajna atmosfera. Dosyć szybkie tempo i dużo praktyki. Szkolenie na plus
Grzegorz Stręk Developer w Asseco Poland S.A.

4.57 / 5

2017-10-27 Dotyczy szkolenia "Kompleksowe wprowadzenie do Big Data".

"Kompleksowe wprowadzenie do Big Data" to szkolenie, które w ciekawy sposób przybliża to modne zagadnienie. Dzięki przedstawieniu kilku kluczowych technologii uczestnik jest w stanie odpowiedzieć na pytanie "czym jest Big Data?" - co wcale nie jest tak oczywiste jakby mogło się wydawać, a także kiedy i czy w ogóle zastanawiać się nad użyciem takich technologii, jak Apache Hadoop, Hive, czy bazy NoSQL. Odpowiedzi na te pytania były dla mnie zaskakujące i wcale nie oczywiste.
Maciej Słotwiński galernik w conceptWeb Anna Kozłowska

4.92 / 5

2017-10-27 Dotyczy szkolenia "Spring MVC i Hibernate - tworzenie aplikacji".

Kolejne szkolenie w tej firmie przeprowadzone wzorowo z ogomna iloscia dodatkowych informacji. Serdecznie Polecam
Mikołaj Baranowicz w OSOBA PRYWATNA

5.0 / 5

2017-10-27 Dotyczy szkolenia "Spring MVC i Hibernate - tworzenie aplikacji".

Bardzo dobre, merytoryczne szkolenie. Jako uczestnik bootcampu Backend Developer serdecznie polecam. Nauka oparta jest na zrobieniu jednej aplikacji webowej, dzieki czemu od poczatku do konca widzimy efekty swojej nauki. Bardzo duza dawka wiedzy przekazana z pasja :)
Tomasz Duniec Specjalista ds Monitoringu IT w EduBroker Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-10-27 Dotyczy szkolenia "Spring MVC i Hibernate - tworzenie aplikacji".

Zdecydowanie polecam.
Maciej Muras nauczyciel informatyki w

5.0 / 5

2017-10-25 Dotyczy szkolenia "SQL dla średnio zaawansowanych".

Bardzo dobrze prowadzona. Prowadzący otwarty na propozycje . Znakomicie zna zagadnienia.
Jacek Skawina inżynier systemów w Towarzystwo Ubezpieczeń na Życie WARTA SA

5.0 / 5

2017-10-20 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Bajka.
Konrad Fedko NOC Specialist w P4 Sp. z o.o.

4.35 / 5

2017-10-20 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Było super polecam :)
Paweł Jatczak programista baz danych w GetBack SA

4.92 / 5

2017-10-20 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Szkolenie profesjonalne, prowadzący kompetentny, rzetelnie przygotowany, odpowiednio charyzmatyczny. Zakres szkolenia odpowiedni, tematy przedstawione jasno i przejrzyście. Serdecznie polecam!
Marcin Majdański st. referent programista baz danych w Uniwersytet Zielonogórski

4.85 / 5

2017-10-20 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Było super. Polecam ;)
Katarzyna Olejnik Młodszy programista baz danych w GetBack SA

4.85 / 5

2017-10-20 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Dziękuję za szkolenie. Wiedza przekazana dosyć szybko, ale w jasny sposób. Pomimo tempa można nadążyć.
Jan Grabowski BI Support Analyst w Warsaw Mathematical Institute Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-10-20 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Jakość + wiedza + dobra atmosfera = jsysytems Polecam :)
Kamila Waszkiewicz Analityk ds.Testów w Polkomtel Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-10-13 Dotyczy szkolenia "SQL dla średnio zaawansowanych".

Szkolenie bardzo dobrze przeprowadzone. Czas wykorzystany do maksimum, trener bardzo dobrze przygotowany. Polecam
Jarosław P. Specjalista w EDUBROKER Sp. z o.o.

4.92 / 5

2017-10-13 Dotyczy szkolenia "SQL dla średnio zaawansowanych".

Polecam. Dużo materiału, szkolenie w szybkim tempie. Dwa przykłady i ćwiczenie-zadanie. Szybka weryfikacja, czy wiedza dobrze przyswojona. Pyszne obiady :-)
Agnieszka M. Starszy Specjalista ds. Jakości Sieci w EduBroker Sp. z o.o.

4.64 / 5

2017-10-13 Dotyczy szkolenia "SQL dla średnio zaawansowanych".

polecam
Grzegorz Pawelec Analityk Obszaru IT w ING Bank Śląski SA

4.28 / 5

2017-10-13 Dotyczy szkolenia "SQL dla średnio zaawansowanych".

Dobre szkolenie za rozsądną cenę. Kompetentny prowadzący.
Adam B. Expert IT w NetWorks! Sp. z o.o.

4.85 / 5

2017-10-13 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle".

Świetne podejście trenera do tematu.
Tomasz K. Administrator Systemów w Korporacja Ubezpieczeń Kredytów Eksportowych Spółka Akcyjna

5.0 / 5

2017-10-13 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle".

Bardzo fajne szkolenie oraz prowadzący. Szkolenie przeprowadzone rzetelnie i rzeczowo. Polecam.
Łukasz K. Administrator Systemów Informatycznych w OSOBA PRYWATNA

4.64 / 5

2017-10-13 Dotyczy szkolenia "Administracja systemem Red Hat Enterprise Linux I".

Polecam szkolenie Administracja systemem Red Hat Enterprise Linux I
Michał Cebula St. Informatyk , Specjalista Bezpieczestwa Inforacji w Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Brzesku

4.5 / 5

2017-10-13 Dotyczy szkolenia "Administracja systemem Red Hat Enterprise Linux I".

Przydatna wiedza przekazana w optymalny sposob.
Michał Z. programista w IBS Poland Sp. z o.o.

4.42 / 5

2017-10-03 Dotyczy szkolenia "Programowanie w JavaScript, jQuery i AngularJS".

Bardzo dobry kurs. Profesjonalny, cierpliwy prowadzący dostosowuje tempo do poziomu uczestników.
Wojciech F. programista w Controlling IT sp. z o.o.

4.92 / 5

2017-10-03 Dotyczy szkolenia "Wprowadzenie do JEE".

Szkolenie przeprowadzone w luźnej atmosferze wiedza trenera przeogromna, zagadnienia omówione w 150% z dużą nadwyżką, polecam naprawdę warto.
Mikołaj B. w OSOBA PRYWATNA

5.0 / 5

2017-09-29 Dotyczy szkolenia "Programowanie w JavaScript, jQuery i AngularJS".

Szkolenie przeprowadzone bardzo solidnie. Trener z ogromną wiedzą na tematy, które przedstawiał. Można zawsze liczyć na pomoc trenera. Nauczyłem się nowych dla mnie technologi w bardzo krótkim czasie.
Damian K. Specjalista ds. rozwoju oprogramowania w Controlling IT sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-09-29 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Zwięzłe i praktyczne szkolenie. Godne polecenia.
Piotr G. Software Developer w Asseco Poland S.A.

5.0 / 5

2017-09-29 Dotyczy szkolenia "Programowanie w JavaScript, jQuery i AngularJS".

gratuluje kompetentnego człowieka jakim jest Rafał Augustyniak - z pewnością zakres szkolenia miał znakomicie opanowany i umiejętnie umiał go prezentować oraz rozwiązywać problemy uczestników
Grzegorz Janowski CEO w Controlling IT sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-09-29 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Polecam JSystems.
Jarosław J. Programista w Dom Maklerski Banku Ochrony Środowiska SA

4.92 / 5

2017-09-29 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Bardzo dobre szkolenie dla zaawansowanych deweloperów. Prowadzone w przystępny sposób w sympatycznej atmosferze w dobrej lokalizacji.
Sebastian S. Programista w Asseco Poland S.A.

5.0 / 5

2017-09-29 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Mnóstwo rzeczy ułożyło się w głowie - polecam tego allegrowicza! :)
Grzegorz G. Architekt Systemowy/Projektant/Programista w Asseco Poland S.A.

4.85 / 5

2017-09-25 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Bardzo dobrze prowadzone szkolenie. Dla mnie okazało się przypomnieniem/ułożeniem wiedzy. Jednak potrzebowałem bardziej zaawansowanej tematyki. Materiały dostarczone zawierają szerszą wiedzę niż szkolenie (in plus :)) Prowadzący przekazał materiały za pomocą których można swoją wiedzę znacznie rozszerzyć (in plus).
Tomasz S. Starszy Programista w Asseco Poland S.A.

4.35 / 5

2017-09-22 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Jestem tu po raz drugi, i przechodząc szkolenie z kolejnym trenerem spotykam się z wielką pasją i zaangażowaniem. Nauka od takich osób to czysta przyjemność .. dziękuje
Mariusz Kania kierownik zespołu w Sales Group Sp. z o.o.

4.64 / 5

2017-09-22 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku C#".

Super prowadzący !
Tomasz Rachwał Ekspert w NetWorks! Sp. z o.o.

4.71 / 5

2017-09-22 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku C#".

Szkolenie prowadzone przez kompetentnego instruktora posiadającego olbrzymią wiedzę z wielu zakresów
Zbigniew Kowalczyk specjalista projektant systemów sterowania w APAULY GROUP Sp. z o.o.

4.71 / 5

2017-09-22 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Genialny prowadzący z szeroką wiedzą na wiele tematów i chętnie dzielący się tą wiedzą sprawia, że szkolenie było efektywne, przystępne i zarazem przyjemne. Każdy mógł zadawać pytania w razie potrzeby. Co zaskakuje, prowadzący udostępnił e-materiały z innych szkoleń prowadzonych przez firmę. Gdyby wszyscy szkoleniowcy/nauczyciele/mentorzy byli tacy jak Andrzej świat byłby lepszy :)
Dominik L. Programista w Asseco Poland S.A.

4.78 / 5

2017-09-19 Dotyczy szkolenia "Node.js i MongoDB".

Zajęcia prowadzone są w taki sposób że swobodnie można zadawać pytania, zgłaszać problemy. Prowadzący jest sympatyczny i pomaga przy ćwiczeniach.
Agnieszka L. helpdesk w Instytut Lotnictwa

5.0 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Polecam JSystems, wiedza przekazywana jest przez praktyków. Fajna atmosfera na szkoleniu, dużo treści w krótkim czasie. Poziom często dopasowywany jest do wymagań grupy
Tomasz D. Monitoring IT / T-Mobile w EduBroker Sp. z o.o.

4.35 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Jestem zadowolony. Prowadzący sprawnie omawia szeroki zakres wiedzy związanej z programowaniem w Java. Ogólnie zdobyłem dużo ciekawych informacji.
Piotr P. Główny Specjalista w Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa

4.92 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Wszystko w porządku, szkolenie przeprowadzone zgodnie z planowanym i dodatkowym programem.
Jan Bacławski brak w Urząd Pracy m.st. Warszawy

5.0 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Node.js i MongoDB".

Polecam ten kurs. Wszystkie poruszone zagadnienia porządnie wytłumaczone, pojęcia wyjaśnione a prowadzący miły, kontaktowy i biegle poruszający się w tematyce szkolenia.
Adam N. IT Specialist w Instytut Lotnictwa

5.0 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Node.js i MongoDB".

Wyśmienite szkolenie. Pan Rafał jest człowiek z doświadczeniem frontendowym i umiejętnościami przekazania jej dalej. To 3 szkolenie z cyklu Bootcamp okazało się wisienką na torcie. 11/10 junior developerów poleciło by go dalej.
Michał Z. Starszy Specjalista ds Systemów Informatycznych w Instytut Lotnictwa

5.0 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Node.js i MongoDB".

Naprawdę świetne szkolenie. Technologia Node.js jest przyszłością i to szkolenie pokazuje jej możliwości :) Polecam!
Piotr J. Specjalista ds Informatycznych w Instytut Lotnictwa

5.0 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Bardzo dobre szkolenie. Polecam. Miła atmosfera. Przystępnie wytłumaczone.
Krzysztof Gasek Expert w NetWorks! Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Szkolenie było prowadzone na wysokim poziomie. Zagadnienia poruszane na szkoleniu były omawiane w sposób przejrzysty i były poparte praktycznymi przykładami.
Urszula W. Analityk Obszaru IT / IT Area Analyst w ING Bank Śląski SA

4.78 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Administracja systemem Linux II".

Polecam szkolenia prowadzone przez Jsystems. Fachowa wiedza przekazana przez trenerów w sposób przejrzysty i komunikatywny. Świetna obsługa klienta.
Beata K. administrator systemu AFIS w Centralne Laboratorium Kryminalistyczne Policji

4.57 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Node.js i MongoDB".

Szkolenie przeprowadzone w bardzo profesjonalny sposób, dużo treści przekazanej w bardzo przystępnych przykładach z dokładnym wyjaśnieniem zagadnień. Prowadzący w 100% przyswoił przekazywana wiedzę co w przypadku szkoleń programistycznych pozwala na szybkie rozwiązywanie problemów (siedmioro uczestników to siedem różnych aplikacji i siedem rodzajów błędów). Polecam szczególnie osobom realnie zainteresowanym programowaniem.
Paweł K. Kierownik Zespołu Help Desk w Instytut Lotnictwa

5.0 / 5

2017-09-13 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Świetna atmosfera, bardzo dobre przygotowanie trenera. Pan Andrzej świetnie tłumaczy i ma podejście do ludzi. Dużo wiedzy w krótkim czasie i postęp. Było miło. Polecam.
Piotr L. w Urząd Pracy m.st. Warszawy

4.92 / 5

2017-09-11 Dotyczy szkolenia "Podstawy SQL i PL/SQL".

szkolenie przeprowadzone z dużą dbałością o szczegóły, zwięźle, duża ilość przerobionego materiału, duża wiedza trenera + wsparcie i dodatkowe materiały do nauki. polecam każdemu:)
Mateusz M. w MIRA Mateusz Moś

4.85 / 5

2017-09-08 Dotyczy szkolenia "Podstawy SQL i PL/SQL".

Bardzo dobre szkolenie z Podstaw SQL oraz PL/SQL jak i wiedza trenera na wysokim poziomie. Polecam!
Patryk R. Młodszy Administrator Systemów Informatycznych w Ampol-Merol Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-09-06 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

było super!
Marcin Włuka BPO/SAP KU Procter&Gamble w Procter & Gamble Operations Polska

4.78 / 5

2017-09-06 Dotyczy szkolenia "Programowanie w JavaScript, jQuery i AngularJS".

Wyśmienite szkolenie, duża ilość wiedzy w pigułce, przykłady proste ale przekrojowe przez większość dostępnych opcji. Prowadzący nie trzyma się stricte programu (wszystkie zawarte punkty oczywiście wykonane) - istnieje możliwość dorobienia "czegoś więcej" jeśli grupa jest zainteresowana. Generalnie duży wpływ na program szkolenia, świetnie dobrana tematyka pozwalająca cieszyć się nową wiedzą zarówno osobom z doświadczeniem jak i całkowitym nowicjuszom.
Paweł K. Kierownik zespołu Help Desk w Instytut Lotnictwa

4.71 / 5

2017-09-06 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Świetne szkolenie z Oracle SQL. Zdecydowanie polecam
Sergio de Arana Kondeja Starszy Specjalista ds. Badań Rynkowych w ITI Neovision SA

4.85 / 5

2017-09-06 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Polecam
Tomasz S. gł. specjalista ds zapewnienia jakości sieci w EduBroker Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-09-06 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Miła atmosfera, dużo wiadomości, bardzo dobrze przekazana wiedza w przystępny sposób tempo dostosowane do grupy. Polecam
Mikołaj B. yep yep yep w OSOBA PRYWATNA

5.0 / 5

2017-09-06 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Bardzo fajne szkolenie, trener w bardzo dobry sposób przekazuje swoją wiedzę.
Tomasz D. T-Mobile, Monitoring IT w T-Mobile

4.85 / 5

2017-09-01 Dotyczy szkolenia "Programowanie w JavaScript, jQuery i AngularJS".

Świetne szkolenie! Polecam :)
Piotr J. Specjalista ds Informatycznych w Instytut Lotnictwa

4.28 / 5

2017-09-01 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Poziom wiedzy i doświadczenia prowadzącego oraz sposób przekazywania wiedzy zachęca do ponownego przyjścia na zajęcia. Przyjemna atmosfera. Polecam
Artur S. Asystent ds. Aktuarialnych w Generali Towarzystwo Ubezpieczeń SA

4.71 / 5

2017-08-30 Dotyczy szkolenia "Zapytania SQL w bazach danych Microsoft SQL Server".

Przyjazna atmosfera, bardzo cierpliwy trener - dużo ćwiczeń praktycznych. Polecam
Sylwia Ś. w Capgemini Polska Sp. z.o.o

4.85 / 5

2017-08-30 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Polecam nie tylko użytkownikom zaawansowanym.
Tomasz K. kierownik obszaru projektowego w Asseco Poland S.A.

4.71 / 5

2017-08-18 Dotyczy szkolenia "Zapytania SQL w bazach danych Microsoft SQL Server".

Interesując, bardzo intensywny i wyczerpujący kurs.
Pola Wojtasiewicz IT Specialist w ZeroChaos Sp. z o.o.

4.92 / 5

2017-08-11 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle".

Szkolenie bardzo ciekawe, trener posiadający ogromną wiedzę, świetna atmosfera. Polecam!
Łukasz S. programista baz danych w Uniwersytet Zielonogórski

4.85 / 5

2017-08-11 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle".

:-)
Paweł Nowakowski Analityk w Asseco Poland S.A.

5.0 / 5

2017-07-28 Dotyczy szkolenia "Tuning baz danych i SQL w PostgreSQL".

Polecam kazdemu kto sie chce nauczyc a nie tylko wiedziec.
Tomasz B. DBA w DPD Polska Sp. z.o.o

4.71 / 5

2017-07-28 Dotyczy szkolenia "Python poziom średni".

Wszystko zgodnie z informacjami ustalonymi przed. Szkolenie na wysokim poziomie merytorycznym
Karol W. Specjalista zarządzania siecią w P4 Sp. z o.o.

4.92 / 5

2017-07-26 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Świetne szkolnie pod każdym względem - program/wiedza trenera/przekaz/atmosfera. Gorąco polecam.
Michał B. Administrator systemów informatycnych w Veolia Centrum Usług Wspólnych Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-07-26 Dotyczy szkolenia "Tuning baz danych i SQL w PostgreSQL".

Ciekawe szkolenie, na ktorym nie mozna sie nudzic.
Piotr Zalewski Kierownik Dzialu Baz Danych w DPD Polska Sp. z.o.o

4.85 / 5

2017-07-21 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Bardzo ciekawie prowadzone szkolenie, prowadzący w czytelny sposób przekazywał wiedzę - jestem bardzo zadowolony i wszystkim polecam
Tomasz P. Starszy Specjalista ds. Systemów Logistycznych w ILS SP. z o.o.

BP Polska

Przemysłowy Instytut Telekomunikacji

Bank Handlowy

Combidata Poland

Praamerica Financial

Pentacomp Systemy S.A

Telekomunikacja Polska

Centertel

Bgk

Zremb sp. z o.o.

Altkom Akademia S.Aph3

EUROBANK S.A

Roche Polska sp. z o.o.

Metro Warszawskie sp. z o.o.

PGE Dystrybucja Łódź sp. z o.o.

Asseco Poland SA

Asseco Poland SA

EduBroker Sp. z o.o.

EduBroker Sp. z o.o.

ING Bank Śląski SA

ING Bank Śląski SA

Sygma Bank Polska Sp. z o.o.

Sygma Bank Polska Sp. z o.o.

PZU SA

PZU SA

Towarzystwo Ubezpieczeń na Życie Europa SA

Towarzystwo Ubezpieczeń na Życie Europa SA

Lidl Polska Sp. z o.o.

Lidl Polska Sp. z o.o.

Play

Play

Grupa Allegro Sp. z o.o.

Grupa Allegro Sp. z o.o.

Instytut Lotnictwa

Instytut Lotnictwa

Energa Operator SA

Energa Operator SA

EOS KSI Polska Sp. z o.o.

EOS KSI Polska Sp. z o.o.

Credit Agricole Bank Polska SA

Credit Agricole Bank Polska SA

FM Polska Sp. z o.o.

FM Polska Sp. z o.o.

Raiffeisen Bank Polska Sp. z o.o.

Raiffeisen Bank Polska Sp. z o.o.

Orange Polska SA

Orange Polska SA

Polska Wytwórnia Papierów Wartościowych SA

Polska Wytwórnia Papierów Wartościowych SA

NGK Ceramics Polska Sp. z o.o.

NGK Ceramics Polska Sp. z o.o.

Atena Usługi Informatyczne i Finansowe SA

Atena Usługi Informatyczne i Finansowe SA

GetBack SA

GetBack SA

Millennium Leasing Sp. z o.o.

Millennium Leasing Sp. z o.o.

Infinite Sp. z o.o.

Infinite Sp. z o.o.

Van Cargo SA

Van Cargo SA

Capgemini Polska Sp. z o.o.

Capgemini Polska Sp. z o.o.

Innsoft Sp. z o.o.

Innsoft Sp. z o.o.

Towarzystwo Ubezpieczeń na Życie Warta SA

Towarzystwo Ubezpieczeń na Życie Warta SA

SKOK im. Franciszka Stefczyka

SKOK im. Franciszka Stefczyka

Narodowy Fundusz Zdrowia

Narodowy Fundusz Zdrowia

Bank Zachodni WBK SA

Bank Zachodni WBK SA

Polski Komitet Normalizacyjny

Polski Komitet Normalizacyjny

UPC Polska Sp. z o.o.

UPC Polska Sp. z o.o.

Deutsche Bank Polska SA

Deutsche Bank Polska SA

Agora SA

Agora SA

Narodowy Bank Polski

Narodowy Bank Polski

Urząd Komisji Nadzoru Finansowego

Urząd Komisji Nadzoru Finansowego

Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów

Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów

Plus Bank SA

Plus Bank SA

ITI Neovision SA

NC+

Empik E-Commerce Sp. z o.o.

Empik E-Commerce Sp. z o.o.

Oraz wiele innych...

Masz pytania?