Zapisz się do newslettera

Opinie pochodzą z ankiet wypełnianych przez uczestników na koniec szkolenia.

4.85 / 5

2017-11-17 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle".

Bardzo pozytywnie oceniam udział w szkoleniu. Prowadzący z dużą wiedzą oraz doświadczeniem praktycznym. Dużo przykładów i dobrych praktyk z codziennej administracji bazami danych.
Marek Mikanowicz Zca Dyr. Admin. w Gmina Piła

4.78 / 5

2017-11-17 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle".

Polecam - szkolenie przeprowadzone fachowo, duża ilość praktycznych informacji
Bogusław Michalik informatyk w SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. HENRYKA KLIMONTOWICZA W GORLICACH

4.5 / 5

2017-11-17 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle".

Przygotowanie prowadzącego do szkolenia świetne, bardzo dobrze przekazany materiał. Żadna chwila szkolenia nie była stracona.
Marcin Sokół Administrator Systemów Wewnętrznych w NASK SA

4.57 / 5

2017-11-17 Dotyczy szkolenia "Python poziom średni".

Dużą ilością przykładów oraz dobrze sformułowany program szkolenia.
Krystian Gromny Specjalista ds. Nadzoru sieci w P4 Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-11-17 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle".

Dużo wiedzy ponad programowej, jestem zadowolony.
Michał Tokarz Administrator SI w

4.85 / 5

2017-11-17 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle".

Adam Plinzner bardzo fajnie przekazuje informacje. Czytelnie i wyczerpująco. Serdecznie polecam.
Mateusz Kurnyta Administartor sieci i baz danych w EKO-OKNA S.A.

5.0 / 5

2017-11-15 Dotyczy szkolenia "Zaawansowane programowanie w PL/SQL".

Szkolenie prowadzone profesjonalnie. Prowadzący wykazał się zdolnościami pedagogicznymi i dużą wiedzą. Znał odpowiedź na każde pytanie.
Mirosław Koprowski Samodzielny Specjalista obsługi HD w Towarzystwo Ubezpieczeń EUROPA SA

5.0 / 5

2017-11-15 Dotyczy szkolenia "Zaawansowane programowanie w PL/SQL".

Z czystym sumieniem polecam szkolenie :-)
Rafał Kuzar Samodzielny Analityk Programista w Towarzystwo Ubezpieczeń EUROPA SA

4.57 / 5

2017-11-14 Dotyczy szkolenia "Microsoft Excel - poziom średnio zaawansowany".

Polecam trenera Urszula Mróz!
Marcin Kowalczyk specjalista w NEST BANK SA

4.92 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Przystępny sposób prowadzenia, polecam.
Łukasz Lebiedź Projektant-programista w Aptitude Software (Poland) Sp. z o.o.

4.64 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Podstawy SQL i PL/SQL".

ŚWIETNE SZKOLENIE - POLECAM!!!!
Rafał Bieniasz KIEROWNIK w NEST BANK SA

5.0 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Podstawy SQL i PL/SQL".

Szkolenie bardzo profesjonalne, szeroki zasob wiedzy, mala ilosc osob w grupie, doswiadczony prowadzacy.
Marzena Golczyńska-Rydz mlodszy programista w Nexio Management Sp. z o.o.

4.35 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Prowadzący odpowiadał na pytania podczas szkolenia i chciał wyjaśnić temat kursantom. Był rzetelnie przygotowany z tematów poruszanych na szkoleniu.
Karol Kontny Projektant / Programista w Aptitude Software (Poland) Sp. z o.o.

4.64 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Podstawy SQL i PL/SQL".

Bardzo dobrze szkolenie dla zaczynających przygodę z SQL i PL/SQL!
Jan Hermanowicz St. Spc. d/s Monitoringu i Paszportyzacji w EduBroker Sp. z o.o.

4.57 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Prowadzenie szkolenia oraz zakres materiału bardzo dobre. Prowadzący komunikatywny, rozszerzał materiał kiedy było to potrzebne.
Roman Kurc senior developer w Aptitude Software (Poland) Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Podstawy SQL i PL/SQL".

Rzeczowo i fachowo...
Jarosław Zbrojski administrator w NEST BANK SA

5.0 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Polecam firmę
Robert Papierowski Architekt oprogramowania w Aptitude Software (Poland) Sp. z o.o.

4.85 / 5

2017-11-10 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych PostgreSQL z elementami HA, optymalizacji i replikacji".

Swietny przekaz, wysoki poziom kompetencji, praktyczne ujecie, a przy tym pasja!!! Brawo!!
Katarzyna Warczak IT Specialist, Database Operations w GSK Services Sp. z o.o.

4.85 / 5

2017-11-09 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych PostgreSQL z elementami HA, optymalizacji i replikacji".

swietnie prowadzone szkolenie. super przygotowany prowadzacy. polecam
Piotr Skrzypek SQL service Manager w GSK Services Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-11-09 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Profesjonalne szkolenie i bardzo kompetentni wykładowcy
Radosław Mokrzecki starszy specjalista w EDUBROKER Sp. z o.o.

4.85 / 5

2017-11-09 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych PostgreSQL z elementami HA, optymalizacji i replikacji".

Szkolenie było bardzo spójne, materiały przystępne a prowadzący bardzo kompetentny. Duży nacisk na praktykę co jest sporym plusem.
Fryderyk Król Service Lead, Database Hosting w GSK Services Sp. z o.o.

4.0 / 5

2017-11-08 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Szkolenie bardzo użyteczne, duży zakres wiedzy dotyczącej SQL (nie tylko samego Oracle). Jedne z niewielu szkoleń dedykowanych Oracle SQL na rynku.
Łukasz Bielawski Analityk Łańcucha Dostaw dla regionu CEE w UPC Polska Sp. z o.o.

4.42 / 5

2017-11-08 Dotyczy szkolenia "Administracja systemem Linux I".

Zgodnie z oczekiwaniami
Maciej Chuchla kierownik dzialu oprogramowania w POSTER Zakład Automatyzacji spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.

4.78 / 5

2017-11-08 Dotyczy szkolenia "Zapytania SQL w bazach danych Microsoft SQL Server".

Wszystko OK. Polecam
Piotr Skuba w Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego

4.57 / 5

2017-11-08 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Szybko, sprawnie i na temat. Dostałem to, czego oczekiwałem od szkolenia. Zakres omówiony w 100% w przystępnej formie.
Piotr Jabłoński Analityk .NET w Centrum Elektronicznych Usług Płatniczych ESERVICE Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-11-08 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Szkolenie profesjonalne, właściwe przekazanie swojej wiedzy przez prowadzącego. Polecam
Michał Wikiera - w

4.5 / 5

2017-11-08 Dotyczy szkolenia "Administracja systemem Linux I".

Szkolenie z linuxa mozna smialo polecic. Prowadzacy wie co robi, konkretne problemy - konkretne rozwiazania.
Błażej Dusik Spec. IT w P4 Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-10-27 Dotyczy szkolenia "Podstawy Spring MVC i Hibernate".

Świetne szkolenie, dużo wiedzy w tym praktycznej przekazanej w bardzo przystępny sposób. Prowadzący ze swoim "user friendly" podejściem potrafi nauczyć każdego i wszystkiego. Zdecydowanie polecam. Ja tu wrócę.
Piotr Laska w Urząd Pracy m.st. Warszawy

4.57 / 5

2017-10-27 Dotyczy szkolenia "Kompleksowe wprowadzenie do Big Data".

"Kompleksowe wprowadzenie do Big Data" to szkolenie, które w ciekawy sposób przybliża to modne zagadnienie. Dzięki przedstawieniu kilku kluczowych technologii uczestnik jest w stanie odpowiedzieć na pytanie "czym jest Big Data?" - co wcale nie jest tak oczywiste jakby mogło się wydawać, a także kiedy i czy w ogóle zastanawiać się nad użyciem takich technologii, jak Apache Hadoop, Hive, czy bazy NoSQL. Odpowiedzi na te pytania były dla mnie zaskakujące i wcale nie oczywiste.
Maciej Słotwiński galernik w conceptWeb Anna Kozłowska

5.0 / 5

2017-10-27 Dotyczy szkolenia "Podstawy Spring MVC i Hibernate".

Szkolenie prowadzone na wysokim poziomie, w prosty, przystępny sposób. Mogę w pełni polecić, zarówno szkolenie jak i prowadzącego.
Tomasz Turczyński Java Developer w

4.64 / 5

2017-10-27 Dotyczy szkolenia "Podstawy Spring MVC i Hibernate".

Szkolenie otwarte a możliwość docięcia na miarę - możliwość dostosowania do poziomu i zainteresowań grupy na miejscu. Praktyczna wiedza i fajna atmosfera. Dosyć szybkie tempo i dużo praktyki. Szkolenie na plus
Grzegorz Stręk Developer w Asseco Poland S.A.

5.0 / 5

2017-10-27 Dotyczy szkolenia "Podstawy Spring MVC i Hibernate".

Bardzo dobre, merytoryczne szkolenie. Jako uczestnik bootcampu Backend Developer serdecznie polecam. Nauka oparta jest na zrobieniu jednej aplikacji webowej, dzieki czemu od poczatku do konca widzimy efekty swojej nauki. Bardzo duza dawka wiedzy przekazana z pasja :)
Tomasz Duniec Specjalista ds Monitoringu IT w EduBroker Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-10-27 Dotyczy szkolenia "Podstawy Spring MVC i Hibernate".

Szkolenie przeprowadzone perfekcyjnie.Prowadzący z umiejętnością przekazywania wiedzy.
Damian Lis Starszy Programista w ista Shared Services Polska Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-10-27 Dotyczy szkolenia "Podstawy Spring MVC i Hibernate".

Zdecydowanie polecam.
Maciej Muras nauczyciel informatyki w

4.92 / 5

2017-10-27 Dotyczy szkolenia "Podstawy Spring MVC i Hibernate".

Kolejne szkolenie w tej firmie przeprowadzone wzorowo z ogomna iloscia dodatkowych informacji. Serdecznie Polecam
Mikołaj Baranowicz w OSOBA PRYWATNA

4.78 / 5

2017-10-27 Dotyczy szkolenia "Podstawy Spring MVC i Hibernate".

Polecam
Krzysztof Gąsior BI Senior Developer w Capgemini Polska Sp. z.o.o

5.0 / 5

2017-10-25 Dotyczy szkolenia "SQL dla średnio zaawansowanych".

Bardzo dobrze prowadzona. Prowadzący otwarty na propozycje . Znakomicie zna zagadnienia.
Jacek Skawina inżynier systemów w Towarzystwo Ubezpieczeń na Życie WARTA SA

4.85 / 5

2017-10-20 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Dziękuję za szkolenie. Wiedza przekazana dosyć szybko, ale w jasny sposób. Pomimo tempa można nadążyć.
Jan Grabowski BI Support Analyst w Warsaw Mathematical Institute Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-10-20 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Jakość + wiedza + dobra atmosfera = jsysytems Polecam :)
Kamila Waszkiewicz Analityk ds.Testów w Polkomtel Sp. z o.o.

4.85 / 5

2017-10-20 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Było super. Polecam ;)
Katarzyna Olejnik Młodszy programista baz danych w GetBack SA

4.92 / 5

2017-10-20 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Szkolenie profesjonalne, prowadzący kompetentny, rzetelnie przygotowany, odpowiednio charyzmatyczny. Zakres szkolenia odpowiedni, tematy przedstawione jasno i przejrzyście. Serdecznie polecam!
Marcin Majdański st. referent programista baz danych w Uniwersytet Zielonogórski

5.0 / 5

2017-10-20 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Bajka.
Konrad Fedko NOC Specialist w P4 Sp. z o.o.

4.35 / 5

2017-10-20 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Było super polecam :)
Paweł Jatczak programista baz danych w GetBack SA

4.28 / 5

2017-10-13 Dotyczy szkolenia "SQL dla średnio zaawansowanych".

Dobre szkolenie za rozsądną cenę. Kompetentny prowadzący.
Adam B. Expert IT w NetWorks! Sp. z o.o.

4.92 / 5

2017-10-13 Dotyczy szkolenia "SQL dla średnio zaawansowanych".

Polecam. Dużo materiału, szkolenie w szybkim tempie. Dwa przykłady i ćwiczenie-zadanie. Szybka weryfikacja, czy wiedza dobrze przyswojona. Pyszne obiady :-)
Agnieszka M. Starszy Specjalista ds. Jakości Sieci w EduBroker Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-10-13 Dotyczy szkolenia "SQL dla średnio zaawansowanych".

Szkolenie bardzo dobrze przeprowadzone. Czas wykorzystany do maksimum, trener bardzo dobrze przygotowany. Polecam
Jarosław P. Specjalista w EDUBROKER Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-10-13 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle".

Bardzo fajne szkolenie oraz prowadzący. Szkolenie przeprowadzone rzetelnie i rzeczowo. Polecam.
Łukasz K. Administrator Systemów Informatycznych w OSOBA PRYWATNA

4.64 / 5

2017-10-13 Dotyczy szkolenia "Administracja systemem Red Hat Enterprise Linux I".

Polecam szkolenie Administracja systemem Red Hat Enterprise Linux I
Michał Cebula St. Informatyk , Specjalista Bezpieczestwa Inforacji w Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Brzesku

4.85 / 5

2017-10-13 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle".

Świetne podejście trenera do tematu.
Tomasz K. Administrator Systemów w Korporacja Ubezpieczeń Kredytów Eksportowych Spółka Akcyjna

4.5 / 5

2017-10-13 Dotyczy szkolenia "Administracja systemem Red Hat Enterprise Linux I".

Przydatna wiedza przekazana w optymalny sposob.
Michał Z. programista w IBS Poland Sp. z o.o.

4.42 / 5

2017-10-03 Dotyczy szkolenia "Programowanie w JavaScript, jQuery i AngularJS".

Bardzo dobry kurs. Profesjonalny, cierpliwy prowadzący dostosowuje tempo do poziomu uczestników.
Wojciech F. programista w Controlling IT sp. z o.o.

4.92 / 5

2017-10-03 Dotyczy szkolenia "Wprowadzenie do JEE".

Szkolenie przeprowadzone w luźnej atmosferze wiedza trenera przeogromna, zagadnienia omówione w 150% z dużą nadwyżką, polecam naprawdę warto.
Mikołaj B. w OSOBA PRYWATNA

5.0 / 5

2017-09-29 Dotyczy szkolenia "Programowanie w JavaScript, jQuery i AngularJS".

Szkolenie przeprowadzone bardzo solidnie. Trener z ogromną wiedzą na tematy, które przedstawiał. Można zawsze liczyć na pomoc trenera. Nauczyłem się nowych dla mnie technologi w bardzo krótkim czasie.
Damian K. Specjalista ds. rozwoju oprogramowania w Controlling IT sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-09-29 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Zwięzłe i praktyczne szkolenie. Godne polecenia.
Piotr G. Software Developer w Asseco Poland S.A.

4.92 / 5

2017-09-29 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Bardzo dobre szkolenie dla zaawansowanych deweloperów. Prowadzone w przystępny sposób w sympatycznej atmosferze w dobrej lokalizacji.
Sebastian S. Programista w Asseco Poland S.A.

5.0 / 5

2017-09-29 Dotyczy szkolenia "Programowanie w JavaScript, jQuery i AngularJS".

gratuluje kompetentnego człowieka jakim jest Rafał Augustyniak - z pewnością zakres szkolenia miał znakomicie opanowany i umiejętnie umiał go prezentować oraz rozwiązywać problemy uczestników
Grzegorz Janowski CEO w Controlling IT sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-09-29 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Polecam JSystems.
Jarosław J. Programista w Dom Maklerski Banku Ochrony Środowiska SA

5.0 / 5

2017-09-29 Dotyczy szkolenia "Java dla zaawansowanych".

Mnóstwo rzeczy ułożyło się w głowie - polecam tego allegrowicza! :)
Grzegorz G. Architekt Systemowy/Projektant/Programista w Asseco Poland S.A.

4.85 / 5

2017-09-25 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Bardzo dobrze prowadzone szkolenie. Dla mnie okazało się przypomnieniem/ułożeniem wiedzy. Jednak potrzebowałem bardziej zaawansowanej tematyki. Materiały dostarczone zawierają szerszą wiedzę niż szkolenie (in plus :)) Prowadzący przekazał materiały za pomocą których można swoją wiedzę znacznie rozszerzyć (in plus).
Tomasz S. Starszy Programista w Asseco Poland S.A.

4.71 / 5

2017-09-22 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku C#".

Szkolenie prowadzone przez kompetentnego instruktora posiadającego olbrzymią wiedzę z wielu zakresów
Zbigniew Kowalczyk specjalista projektant systemów sterowania w APAULY GROUP Sp. z o.o.

4.71 / 5

2017-09-22 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Genialny prowadzący z szeroką wiedzą na wiele tematów i chętnie dzielący się tą wiedzą sprawia, że szkolenie było efektywne, przystępne i zarazem przyjemne. Każdy mógł zadawać pytania w razie potrzeby. Co zaskakuje, prowadzący udostępnił e-materiały z innych szkoleń prowadzonych przez firmę. Gdyby wszyscy szkoleniowcy/nauczyciele/mentorzy byli tacy jak Andrzej świat byłby lepszy :)
Dominik L. Programista w Asseco Poland S.A.

4.64 / 5

2017-09-22 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku C#".

Super prowadzący !
Tomasz Rachwał Ekspert w NetWorks! Sp. z o.o.

4.35 / 5

2017-09-22 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Jestem tu po raz drugi, i przechodząc szkolenie z kolejnym trenerem spotykam się z wielką pasją i zaangażowaniem. Nauka od takich osób to czysta przyjemność .. dziękuje
Mariusz Kania kierownik zespołu w Sales Group Sp. z o.o.

4.78 / 5

2017-09-19 Dotyczy szkolenia "Node.js i MongoDB".

Zajęcia prowadzone są w taki sposób że swobodnie można zadawać pytania, zgłaszać problemy. Prowadzący jest sympatyczny i pomaga przy ćwiczeniach.
Agnieszka L. helpdesk w Instytut Lotnictwa

5.0 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Node.js i MongoDB".

Wyśmienite szkolenie. Pan Rafał jest człowiek z doświadczeniem frontendowym i umiejętnościami przekazania jej dalej. To 3 szkolenie z cyklu Bootcamp okazało się wisienką na torcie. 11/10 junior developerów poleciło by go dalej.
Michał Z. Starszy Specjalista ds Systemów Informatycznych w Instytut Lotnictwa

5.0 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Node.js i MongoDB".

Polecam ten kurs. Wszystkie poruszone zagadnienia porządnie wytłumaczone, pojęcia wyjaśnione a prowadzący miły, kontaktowy i biegle poruszający się w tematyce szkolenia.
Adam N. IT Specialist w Instytut Lotnictwa

4.92 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Wszystko w porządku, szkolenie przeprowadzone zgodnie z planowanym i dodatkowym programem.
Jan Bacławski brak w Urząd Pracy m.st. Warszawy

5.0 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Node.js i MongoDB".

Naprawdę świetne szkolenie. Technologia Node.js jest przyszłością i to szkolenie pokazuje jej możliwości :) Polecam!
Piotr J. Specjalista ds Informatycznych w Instytut Lotnictwa

4.57 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Node.js i MongoDB".

Szkolenie przeprowadzone w bardzo profesjonalny sposób, dużo treści przekazanej w bardzo przystępnych przykładach z dokładnym wyjaśnieniem zagadnień. Prowadzący w 100% przyswoił przekazywana wiedzę co w przypadku szkoleń programistycznych pozwala na szybkie rozwiązywanie problemów (siedmioro uczestników to siedem różnych aplikacji i siedem rodzajów błędów). Polecam szczególnie osobom realnie zainteresowanym programowaniem.
Paweł K. Kierownik Zespołu Help Desk w Instytut Lotnictwa

5.0 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Szkolenie było prowadzone na wysokim poziomie. Zagadnienia poruszane na szkoleniu były omawiane w sposób przejrzysty i były poparte praktycznymi przykładami.
Urszula W. Analityk Obszaru IT / IT Area Analyst w ING Bank Śląski SA

4.78 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Administracja systemem Linux II".

Polecam szkolenia prowadzone przez Jsystems. Fachowa wiedza przekazana przez trenerów w sposób przejrzysty i komunikatywny. Świetna obsługa klienta.
Beata K. administrator systemu AFIS w Centralne Laboratorium Kryminalistyczne Policji

5.0 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Polecam JSystems, wiedza przekazywana jest przez praktyków. Fajna atmosfera na szkoleniu, dużo treści w krótkim czasie. Poziom często dopasowywany jest do wymagań grupy
Tomasz D. Monitoring IT / T-Mobile w EduBroker Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Bardzo dobre szkolenie. Polecam. Miła atmosfera. Przystępnie wytłumaczone.
Krzysztof Gasek Expert w NetWorks! Sp. z o.o.

4.35 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Jestem zadowolony. Prowadzący sprawnie omawia szeroki zakres wiedzy związanej z programowaniem w Java. Ogólnie zdobyłem dużo ciekawych informacji.
Piotr P. Główny Specjalista w Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa

5.0 / 5

2017-09-13 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Świetna atmosfera, bardzo dobre przygotowanie trenera. Pan Andrzej świetnie tłumaczy i ma podejście do ludzi. Dużo wiedzy w krótkim czasie i postęp. Było miło. Polecam.
Piotr L. w Urząd Pracy m.st. Warszawy

4.92 / 5

2017-09-11 Dotyczy szkolenia "Podstawy SQL i PL/SQL".

szkolenie przeprowadzone z dużą dbałością o szczegóły, zwięźle, duża ilość przerobionego materiału, duża wiedza trenera + wsparcie i dodatkowe materiały do nauki. polecam każdemu:)
Mateusz M. w MIRA Mateusz Moś

4.85 / 5

2017-09-08 Dotyczy szkolenia "Podstawy SQL i PL/SQL".

Bardzo dobre szkolenie z Podstaw SQL oraz PL/SQL jak i wiedza trenera na wysokim poziomie. Polecam!
Patryk R. Młodszy Administrator Systemów Informatycznych w Ampol-Merol Sp. z o.o.

4.78 / 5

2017-09-06 Dotyczy szkolenia "Programowanie w JavaScript, jQuery i AngularJS".

Wyśmienite szkolenie, duża ilość wiedzy w pigułce, przykłady proste ale przekrojowe przez większość dostępnych opcji. Prowadzący nie trzyma się stricte programu (wszystkie zawarte punkty oczywiście wykonane) - istnieje możliwość dorobienia "czegoś więcej" jeśli grupa jest zainteresowana. Generalnie duży wpływ na program szkolenia, świetnie dobrana tematyka pozwalająca cieszyć się nową wiedzą zarówno osobom z doświadczeniem jak i całkowitym nowicjuszom.
Paweł K. Kierownik zespołu Help Desk w Instytut Lotnictwa

5.0 / 5

2017-09-06 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Miła atmosfera, dużo wiadomości, bardzo dobrze przekazana wiedza w przystępny sposób tempo dostosowane do grupy. Polecam
Mikołaj B. yep yep yep w OSOBA PRYWATNA

5.0 / 5

2017-09-06 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

było super!
Marcin Włuka BPO/SAP KU Procter&Gamble w Procter & Gamble Operations Polska

5.0 / 5

2017-09-06 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Bardzo fajne szkolenie, trener w bardzo dobry sposób przekazuje swoją wiedzę.
Tomasz D. T-Mobile, Monitoring IT w T-Mobile

4.71 / 5

2017-09-06 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Świetne szkolenie z Oracle SQL. Zdecydowanie polecam
Sergio de Arana Kondeja Starszy Specjalista ds. Badań Rynkowych w ITI Neovision SA

4.85 / 5

2017-09-01 Dotyczy szkolenia "Programowanie w JavaScript, jQuery i AngularJS".

Świetne szkolenie! Polecam :)
Piotr J. Specjalista ds Informatycznych w Instytut Lotnictwa

4.28 / 5

2017-09-01 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Poziom wiedzy i doświadczenia prowadzącego oraz sposób przekazywania wiedzy zachęca do ponownego przyjścia na zajęcia. Przyjemna atmosfera. Polecam
Artur S. Asystent ds. Aktuarialnych w Generali Towarzystwo Ubezpieczeń SA

4.85 / 5

2017-08-30 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Polecam nie tylko użytkownikom zaawansowanym.
Tomasz K. kierownik obszaru projektowego w Asseco Poland S.A.

4.71 / 5

2017-08-30 Dotyczy szkolenia "Zapytania SQL w bazach danych Microsoft SQL Server".

Przyjazna atmosfera, bardzo cierpliwy trener - dużo ćwiczeń praktycznych. Polecam
Sylwia Ś. w Capgemini Polska Sp. z.o.o

4.71 / 5

2017-08-18 Dotyczy szkolenia "Zapytania SQL w bazach danych Microsoft SQL Server".

Interesując, bardzo intensywny i wyczerpujący kurs.
Pola Wojtasiewicz IT Specialist w ZeroChaos Sp. z o.o.

4.92 / 5

2017-08-11 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle".

Szkolenie bardzo ciekawe, trener posiadający ogromną wiedzę, świetna atmosfera. Polecam!
Łukasz S. programista baz danych w Uniwersytet Zielonogórski

4.85 / 5

2017-08-11 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle".

:-)
Paweł Nowakowski Analityk w Asseco Poland S.A.

4.71 / 5

2017-07-28 Dotyczy szkolenia "Python poziom średni".

Wszystko zgodnie z informacjami ustalonymi przed. Szkolenie na wysokim poziomie merytorycznym
Karol W. Specjalista zarządzania siecią w P4 Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-07-28 Dotyczy szkolenia "Optymalizacja PostgreSQL".

Polecam kazdemu kto sie chce nauczyc a nie tylko wiedziec.
Tomasz B. DBA w DPD Polska Sp. z.o.o

4.92 / 5

2017-07-26 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Świetne szkolnie pod każdym względem - program/wiedza trenera/przekaz/atmosfera. Gorąco polecam.
Michał B. Administrator systemów informatycnych w Veolia Centrum Usług Wspólnych Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-07-26 Dotyczy szkolenia "Optymalizacja PostgreSQL".

Ciekawe szkolenie, na ktorym nie mozna sie nudzic.
Piotr Zalewski Kierownik Dzialu Baz Danych w DPD Polska Sp. z.o.o

4.85 / 5

2017-07-21 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Bardzo ciekawie prowadzone szkolenie, prowadzący w czytelny sposób przekazywał wiedzę - jestem bardzo zadowolony i wszystkim polecam
Tomasz P. Starszy Specjalista ds. Systemów Logistycznych w ILS SP. z o.o.

BP Polska

Przemysłowy Instytut Telekomunikacji

Bank Handlowy

Combidata Poland

Praamerica Financial

Pentacomp Systemy S.A

Telekomunikacja Polska

Centertel

Bgk

Zremb sp. z o.o.

Altkom Akademia S.Aph3

EUROBANK S.A

Roche Polska sp. z o.o.

Metro Warszawskie sp. z o.o.

PGE Dystrybucja Łódź sp. z o.o.

Asseco Poland SA

Asseco Poland SA

EduBroker Sp. z o.o.

EduBroker Sp. z o.o.

ING Bank Śląski SA

ING Bank Śląski SA

Sygma Bank Polska Sp. z o.o.

Sygma Bank Polska Sp. z o.o.

PZU SA

PZU SA

Towarzystwo Ubezpieczeń na Życie Europa SA

Towarzystwo Ubezpieczeń na Życie Europa SA

Lidl Polska Sp. z o.o.

Lidl Polska Sp. z o.o.

Play

Play

Grupa Allegro Sp. z o.o.

Grupa Allegro Sp. z o.o.

Instytut Lotnictwa

Instytut Lotnictwa

Energa Operator SA

Energa Operator SA

EOS KSI Polska Sp. z o.o.

EOS KSI Polska Sp. z o.o.

Credit Agricole Bank Polska SA

Credit Agricole Bank Polska SA

FM Polska Sp. z o.o.

FM Polska Sp. z o.o.

Raiffeisen Bank Polska Sp. z o.o.

Raiffeisen Bank Polska Sp. z o.o.

Orange Polska SA

Orange Polska SA

Polska Wytwórnia Papierów Wartościowych SA

Polska Wytwórnia Papierów Wartościowych SA

NGK Ceramics Polska Sp. z o.o.

NGK Ceramics Polska Sp. z o.o.

Atena Usługi Informatyczne i Finansowe SA

Atena Usługi Informatyczne i Finansowe SA

GetBack SA

GetBack SA

Millennium Leasing Sp. z o.o.

Millennium Leasing Sp. z o.o.

Infinite Sp. z o.o.

Infinite Sp. z o.o.

Van Cargo SA

Van Cargo SA

Capgemini Polska Sp. z o.o.

Capgemini Polska Sp. z o.o.

Innsoft Sp. z o.o.

Innsoft Sp. z o.o.

Towarzystwo Ubezpieczeń na Życie Warta SA

Towarzystwo Ubezpieczeń na Życie Warta SA

SKOK im. Franciszka Stefczyka

SKOK im. Franciszka Stefczyka

Narodowy Fundusz Zdrowia

Narodowy Fundusz Zdrowia

Bank Zachodni WBK SA

Bank Zachodni WBK SA

Polski Komitet Normalizacyjny

Polski Komitet Normalizacyjny

UPC Polska Sp. z o.o.

UPC Polska Sp. z o.o.

Deutsche Bank Polska SA

Deutsche Bank Polska SA

Agora SA

Agora SA

Narodowy Bank Polski

Narodowy Bank Polski

Urząd Komisji Nadzoru Finansowego

Urząd Komisji Nadzoru Finansowego

Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów

Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów

Plus Bank SA

Plus Bank SA

ITI Neovision SA

NC+

Empik E-Commerce Sp. z o.o.

Empik E-Commerce Sp. z o.o.

Oraz wiele innych...

Masz pytania?