Zapisz się do newslettera

4.78 / 5

2017-09-19 Dotyczy szkolenia "Node.js i MongoDB".

Zajęcia prowadzone są w taki sposób że swobodnie można zadawać pytania, zgłaszać problemy. Prowadzący jest sympatyczny i pomaga przy ćwiczeniach.
Agnieszka L. helpdesk w Instytut Lotnictwa

4.78 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Administracja systemem Linux II".

Polecam szkolenia prowadzone przez Jsystems. Fachowa wiedza przekazana przez trenerów w sposób przejrzysty i komunikatywny. Świetna obsługa klienta.
Beata K. administrator systemu AFIS w Centralne Laboratorium Kryminalistyczne Policji

4.57 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Node.js i MongoDB".

Szkolenie przeprowadzone w bardzo profesjonalny sposób, dużo treści przekazanej w bardzo przystępnych przykładach z dokładnym wyjaśnieniem zagadnień. Prowadzący w 100% przyswoił przekazywana wiedzę co w przypadku szkoleń programistycznych pozwala na szybkie rozwiązywanie problemów (siedmioro uczestników to siedem różnych aplikacji i siedem rodzajów błędów). Polecam szczególnie osobom realnie zainteresowanym programowaniem.
Paweł K. Kierownik Zespołu Help Desk w Instytut Lotnictwa

5.0 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Szkolenie było prowadzone na wysokim poziomie. Zagadnienia poruszane na szkoleniu były omawiane w sposób przejrzysty i były poparte praktycznymi przykładami.
Urszula W. Analityk Obszaru IT / IT Area Analyst w ING Bank Śląski SA

5.0 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Bardzo dobre szkolenie. Polecam. Miła atmosfera. Przystępnie wytłumaczone.
Krzysztof Gasek Expert w NetWorks! Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Node.js i MongoDB".

Naprawdę świetne szkolenie. Technologia Node.js jest przyszłością i to szkolenie pokazuje jej możliwości :) Polecam!
Piotr J. Specjalista ds Informatycznych w Instytut Lotnictwa

5.0 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Node.js i MongoDB".

Wyśmienite szkolenie. Pan Rafał jest człowiek z doświadczeniem frontendowym i umiejętnościami przekazania jej dalej. To 3 szkolenie z cyklu Bootcamp okazało się wisienką na torcie. 11/10 junior developerów poleciło by go dalej.
Michał Z. Starszy Specjalista ds Systemów Informatycznych w Instytut Lotnictwa

5.0 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Node.js i MongoDB".

Polecam ten kurs. Wszystkie poruszone zagadnienia porządnie wytłumaczone, pojęcia wyjaśnione a prowadzący miły, kontaktowy i biegle poruszający się w tematyce szkolenia.
Adam N. IT Specialist w Instytut Lotnictwa

4.92 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Wszystko w porządku, szkolenie przeprowadzone zgodnie z planowanym i dodatkowym programem.
Jan Bacławski brak w Urząd Pracy m.st. Warszawy

4.35 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Jestem zadowolony. Prowadzący sprawnie omawia szeroki zakres wiedzy związanej z programowaniem w Java. Ogólnie zdobyłem dużo ciekawych informacji.
Piotr P. Główny Specjalista w Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa

5.0 / 5

2017-09-15 Dotyczy szkolenia "Programowanie w języku JAVA".

Polecam JSystems, wiedza przekazywana jest przez praktyków. Fajna atmosfera na szkoleniu, dużo treści w krótkim czasie. Poziom często dopasowywany jest do wymagań grupy
Tomasz D. Monitoring IT / T-Mobile w EduBroker Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-09-13 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Świetna atmosfera, bardzo dobre przygotowanie trenera. Pan Andrzej świetnie tłumaczy i ma podejście do ludzi. Dużo wiedzy w krótkim czasie i postęp. Było miło. Polecam.
Piotr L. w Urząd Pracy m.st. Warszawy

4.92 / 5

2017-09-11 Dotyczy szkolenia "Podstawy SQL i PL/SQL".

szkolenie przeprowadzone z dużą dbałością o szczegóły, zwięźle, duża ilość przerobionego materiału, duża wiedza trenera + wsparcie i dodatkowe materiały do nauki. polecam każdemu:)
Mateusz M. w MIRA Mateusz Moś

4.85 / 5

2017-09-08 Dotyczy szkolenia "Podstawy SQL i PL/SQL".

Bardzo dobre szkolenie z Podstaw SQL oraz PL/SQL jak i wiedza trenera na wysokim poziomie. Polecam!
Patryk R. Młodszy Administrator Systemów Informatycznych w Ampol-Merol Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-09-06 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

było super!
Marcin Włuka BPO/SAP KU Procter&Gamble w Procter & Gamble Operations Polska

5.0 / 5

2017-09-06 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Bardzo fajne szkolenie, trener w bardzo dobry sposób przekazuje swoją wiedzę.
Tomasz D. T-Mobile, Monitoring IT w T-Mobile

5.0 / 5

2017-09-06 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Miła atmosfera, dużo wiadomości, bardzo dobrze przekazana wiedza w przystępny sposób tempo dostosowane do grupy. Polecam
Mikołaj B. yep yep yep w OSOBA PRYWATNA

4.71 / 5

2017-09-06 Dotyczy szkolenia "Podstawy Oracle SQL".

Świetne szkolenie z Oracle SQL. Zdecydowanie polecam
Sergio de Arana Kondeja Starszy Specjalista ds. Badań Rynkowych w ITI Neovision SA

4.78 / 5

2017-09-06 Dotyczy szkolenia "Programowanie w JavaScript, jQuery i AngularJS".

Wyśmienite szkolenie, duża ilość wiedzy w pigułce, przykłady proste ale przekrojowe przez większość dostępnych opcji. Prowadzący nie trzyma się stricte programu (wszystkie zawarte punkty oczywiście wykonane) - istnieje możliwość dorobienia "czegoś więcej" jeśli grupa jest zainteresowana. Generalnie duży wpływ na program szkolenia, świetnie dobrana tematyka pozwalająca cieszyć się nową wiedzą zarówno osobom z doświadczeniem jak i całkowitym nowicjuszom.
Paweł K. Kierownik zespołu Help Desk w Instytut Lotnictwa

4.28 / 5

2017-09-01 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Poziom wiedzy i doświadczenia prowadzącego oraz sposób przekazywania wiedzy zachęca do ponownego przyjścia na zajęcia. Przyjemna atmosfera. Polecam
Artur S. Asystent ds. Aktuarialnych w Generali Towarzystwo Ubezpieczeń SA

4.85 / 5

2017-09-01 Dotyczy szkolenia "Programowanie w JavaScript, jQuery i AngularJS".

Świetne szkolenie! Polecam :)
Piotr J. Specjalista ds Informatycznych w Instytut Lotnictwa

4.71 / 5

2017-08-30 Dotyczy szkolenia "Zapytania SQL w bazach danych Microsoft SQL Server".

Przyjazna atmosfera, bardzo cierpliwy trener - dużo ćwiczeń praktycznych. Polecam
Sylwia Ś. w Capgemini Polska Sp. z.o.o

4.85 / 5

2017-08-30 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Polecam nie tylko użytkownikom zaawansowanym.
Tomasz K. kierownik obszaru projektowego w Asseco Poland S.A.

4.71 / 5

2017-08-18 Dotyczy szkolenia "Zapytania SQL w bazach danych Microsoft SQL Server".

Interesując, bardzo intensywny i wyczerpujący kurs.
Pola Wojtasiewicz IT Specialist w ZeroChaos Sp. z o.o.

4.92 / 5

2017-08-11 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle ".

Szkolenie bardzo ciekawe, trener posiadający ogromną wiedzę, świetna atmosfera. Polecam!
Łukasz S. programista baz danych w Uniwersytet Zielonogórski

4.85 / 5

2017-08-11 Dotyczy szkolenia "Administracja bazami danych Oracle ".

:-)
Paweł Nowakowski Analityk w Asseco Poland S.A.

5.0 / 5

2017-07-28 Dotyczy szkolenia "Optymalizacja PostgreSQL".

Polecam kazdemu kto sie chce nauczyc a nie tylko wiedziec.
Tomasz B. DBA w DPD Polska Sp. z.o.o

4.71 / 5

2017-07-28 Dotyczy szkolenia "Python poziom średni".

Wszystko zgodnie z informacjami ustalonymi przed. Szkolenie na wysokim poziomie merytorycznym
Karol W. Specjalista zarządzania siecią w P4 Sp. z o.o.

5.0 / 5

2017-07-26 Dotyczy szkolenia "Optymalizacja PostgreSQL".

Ciekawe szkolenie, na ktorym nie mozna sie nudzic.
Piotr Zalewski Kierownik Dzialu Baz Danych w DPD Polska Sp. z.o.o

4.92 / 5

2017-07-26 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Świetne szkolnie pod każdym względem - program/wiedza trenera/przekaz/atmosfera. Gorąco polecam.
Michał B. Administrator systemów informatycnych w Veolia Centrum Usług Wspólnych Sp. z o.o.

4.85 / 5

2017-07-21 Dotyczy szkolenia "Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL".

Bardzo ciekawie prowadzone szkolenie, prowadzący w czytelny sposób przekazywał wiedzę - jestem bardzo zadowolony i wszystkim polecam
Tomasz P. Starszy Specjalista ds. Systemów Logistycznych w ILS SP. z o.o.

BP Polska

Przemysłowy Instytut Telekomunikacji

Bank Handlowy

Combidata Poland

Praamerica Financial

Pentacomp Systemy S.A

Telekomunikacja Polska

Centertel

Bgk

Zremb sp. z o.o.

Altkom Akademia S.Aph3

EUROBANK S.A

Roche Polska sp. z o.o.

Metro Warszawskie sp. z o.o.

PGE Dystrybucja Łódź sp. z o.o.

Asseco Poland SA

Asseco Poland SA

EduBroker Sp. z o.o.

EduBroker Sp. z o.o.

ING Bank Śląski SA

ING Bank Śląski SA

Sygma Bank Polska Sp. z o.o.

Sygma Bank Polska Sp. z o.o.

PZU SA

PZU SA

Towarzystwo Ubezpieczeń na Życie Europa SA

Towarzystwo Ubezpieczeń na Życie Europa SA

Lidl Polska Sp. z o.o.

Lidl Polska Sp. z o.o.

Play

Play

Grupa Allegro Sp. z o.o.

Grupa Allegro Sp. z o.o.

Instytut Lotnictwa

Instytut Lotnictwa

Energa Operator SA

Energa Operator SA

EOS KSI Polska Sp. z o.o.

EOS KSI Polska Sp. z o.o.

Credit Agricole Bank Polska SA

Credit Agricole Bank Polska SA

FM Polska Sp. z o.o.

FM Polska Sp. z o.o.

Raiffeisen Bank Polska Sp. z o.o.

Raiffeisen Bank Polska Sp. z o.o.

Orange Polska SA

Orange Polska SA

Polska Wytwórnia Papierów Wartościowych SA

Polska Wytwórnia Papierów Wartościowych SA

NGK Ceramics Polska Sp. z o.o.

NGK Ceramics Polska Sp. z o.o.

Atena Usługi Informatyczne i Finansowe SA

Atena Usługi Informatyczne i Finansowe SA

GetBack SA

GetBack SA

Millennium Leasing Sp. z o.o.

Millennium Leasing Sp. z o.o.

Infinite Sp. z o.o.

Infinite Sp. z o.o.

Van Cargo SA

Van Cargo SA

Capgemini Polska Sp. z o.o.

Capgemini Polska Sp. z o.o.

Innsoft Sp. z o.o.

Innsoft Sp. z o.o.

Towarzystwo Ubezpieczeń na Życie Warta SA

Towarzystwo Ubezpieczeń na Życie Warta SA

SKOK im. Franciszka Stefczyka

SKOK im. Franciszka Stefczyka

Narodowy Fundusz Zdrowia

Narodowy Fundusz Zdrowia

Bank Zachodni WBK SA

Bank Zachodni WBK SA

Polski Komitet Normalizacyjny

Polski Komitet Normalizacyjny

UPC Polska Sp. z o.o.

UPC Polska Sp. z o.o.

Deutsche Bank Polska SA

Deutsche Bank Polska SA

Agora SA

Agora SA

Narodowy Bank Polski

Narodowy Bank Polski

Urząd Komisji Nadzoru Finansowego

Urząd Komisji Nadzoru Finansowego

Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów

Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów

Plus Bank SA

Plus Bank SA

ITI Neovision SA

NC+

Empik E-Commerce Sp. z o.o.

Empik E-Commerce Sp. z o.o.

Oraz wiele innych...

Masz pytania?